POLITICA DE RETUR A PRODUSELOR GABLONTURI HANDMADE

TOATE cererile de retur se adreseaza in scris pe adresa office@gablonturihandmade.ro, sau completand formularul de retur disponibil pe pagina: Formular de retur al comenzilor

Atentie!!! Numai dupa ce primiti acceptul scris al operatorului nostru de pe aceasta adresa (office@gablonturihandmade.ro), se va returna marfa prin firma de curierat sau prin Posta Romana ( in functie de metoda de livrare aleasa la plasarea comenzii dvs. pe site).

Daca se doreste returnarea marfii din motive personale, costurile de retur urmeaza sa fie suportate de solicitant.

Produsele returnate vor fi acceptate doar daca sunt in ambalajele originale si intacte. Daca motivele de retur se datoreaza furnizorului (erori de ambalare sau livrare), costurile generate de retur vor fi suportate de furnizor. Produsele returnate trebuie sa aiba ambalajele originale si intacte pentru a se putea stabili cu exactitate eroarea produsa si invocata la retur.

Restituirea contravalorii produselor returnate se va face in maxim 30 zile de la data primirii coletului, prin virament bancar intr-un cont bancar precizat de client, prin Mandat postal sau alta forma agreata de comun acord.

Daca la momentul comenzii si livrarii produselor clientul a beneficiat de transport gratuit, valoarea acestuia, in cuantum de 20 lei, se va retine din suma ce trebuie restituita clientului. Comisioanele bancare, generate de plata intr-un cont bancar, vor fi suportate de client.

Va multumim!

Alte Politici si regulamente de functionare site