Gablonturi Handmade

Politica de confidentialitate

Va mulumim ca vizitati Gablonturi Handmade Butique. Suntem o companie care creează produse pentru a îmbunatati viata dvs. cu produse unice, realizate homemade. Vă rugam să cititi in continuare termenii si conditiile de utilizare a acestui site, oferindu-va consimtamantul pentru a avea permisiunea de a utiliza serviciile noastre.

Cine Suntem

Handmade With Love

Adresa noastra Web este: https://gablonturihandmade.ro/

Date Comerciale:

  • Gablonturi Handmade Butique, cu denumirea comercială S.C. LOG CREATIVE S.R.L., având sediul social în B-dul. EPUREANU NR. 49, BL. A2, SC. B, ET. 4, AP. 39, BÂRLAD, JUD. VASLUI , CUI 37905980, nr. de înregistrare la Registrul Comertului J37/510/2017.

Politica de confidentialitate

Cuprins

  • Introducere
  • 1 Informatii Generale
  • 2. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
  • 3. Scopurile și temeiurile prelucrării
  • 4. Durata pentru care vă prelucrăm datele
  • 5. Dezvăluirea datelor cu caracter personal
  • 6. Transferul datelor cu caracter personal
  • 7. Drepturile de care beneficiati
  • 8. Securitatea informatiilor dvs. personale
  • 9. Modificări
  • 10.Site-uri terte
  • 11. Actualizarea informatiilor
  • 12. Cookie-uri

    Introducere

    Politica de confidentialitate a prezentului website

    1. Confidentialitatea vizitatorilor website-ului nostru ( gablonturihandmade.ro ) este foarte importanta pentru noi si ne luam angajamentul sa o protejam. Aceasta politica explica ce vom face cu informatiile dumneavoastra personale.
    2. Acordarea consimtamantului asupra utilizarii cookie-urilor in concordanta cu termenii acestei politici atunci cand vizitati website-ul nostru pentru prima data, ne permite sa utilizam cookie-uri de fiecare data cand vizitati website-ul nostru.

    1. Informatii Generale

    Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale SC LOG Creative SRL, cu sediul in Barlad. Bulevardul Epureanu nr. 49, jud. Vaslui, Romania, in calitate de operator de date.

    Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet gablonturihandmade.ro, denumit in continuare („ Site-ul ”).

    2. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

    2.a. Nume si prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare

    Daca sunteti client al Site-ului, SC LOG Creative SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi nume si prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, date referitoare la modul in care utilizati Site-ul, de exemplu comportamentul/preferintele/obisnuintele dumneavoastra in cadrul SC LOG Creative SRL, precum si orice alte categorii de date pe care le furnizati in mod direct in contextul crearii contului de utilizator, in contextul plasarii unei comenzi prin intermediul site-ului sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea Site-ului.

    Daca pentru a va crea cont de utilizator pe Site, utilizati contul dumneavoastra de Facebook sau Google, SC LOG Creative SRL va prelucra urmatoarele date publice de profil afisate de aplicatiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail.

    In cazul in care alegeti sa va creati cont de utilizator doar inainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe Site, se va solicita adresa dumneavoastra de e-mail in baza careia va fi creat automat un cont. In cazul in care nu finalizati comanda, adresa de e-mail si celelalte date furnizate nu vor fi stocate de SC LOG Creative SRL, iar contul creat va fi sters automat.

    2.b. Date cu caracter personal furnizate in mod direct

    Daca sunteti vizitator al Site-ului, SC LOG Creative SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati in mod direct in contextul utilizarii Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizati in cadrul sectiunii de contact / intrebari / reclamatii, in masura in care ne contactati in acest fel.

    2.c. Date cu caracter personal furnizate in mod indirect

    Daca sunteti vizitator al Site-ului, SC LOG Creative SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati in mod direct in mod indirect, datorita modulelor de urmarire a traficului, de securitate si a celor de statistica cum ar fi:

    • informatii despre computer, inclusiv adresa IP, locatia geografica, tipul si versiunea browser-ului si despre sistemul de operare folosit;
    • informatii despre vizitele si utilizarea acestui website, inclusiv sursa de recomandare, durata vizitei, vizualizarile paginii si caile de navigare pe website
    • informatii care sunt generate in timp ce utilizati website-ul nostru, inclusiv despre cand, cat de des si in ce circumstante il utilizati;

    3. Scopurile si temeiurile prelucrării

    3.a. Daca sunteti client al Site-ului, SC LOG Creative SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

    • pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si LOG Creative SRL, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe Site, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc. Temei legal: Prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop are la baza contractul incheiat intre dumneavoastra si LOG Creative SRL, definit in cuprinsul Termenelor si Conditiilor de utilizare ale prezentului Site. Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru executarea acestui contract. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea derularii raporturilor contractuale dintre dumneavoastra si LOG Creative SRL.

    • pentru indeplinirea obligatiilor legale care incumba LOG Creative SRL in contextul serviciilor prestate prin intermediul Site-ului, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.

    Temei legal: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop este necesara in baza unor obligatii legale. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este necesara. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea LOG Creative SRL de a respecta obligatiile legale care ii revin si deci in imposibilitatea de a va oferi serviciile prin intermediul Site-ului.

    • pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms) de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de LOG Creative SRL, prin intermediul Site-ului.

    Temei legal: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati. Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin bifarea casutei corespunzatoare de la momentul crearii contului, sau ulterior crearii contului, la sectiunea „Informatiile contului meu”. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale. In plus, puteti sa va dezabonati prin accesarea sectiunii „Informatiile contului meu”. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

    • in scopul efectuarii diverselor analize, statistici, raportari privind modul de functionare a Site-ului, realizarea de profiluri de preferinte de consum, in principal, in vederea imbunatatirii experientei oferite pe Site.

    Temei legal: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al LOG Creative SRL de a imbunatati permanent experienta clientilor pe Site. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastra.

    3.b. Daca sunteti vizitator al Site-ului, LOG Creative SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

    • pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms), de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de LOG Creative SRL, prin intermediul Site-ului.

    Temei legal: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.

    Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin completarea si bifarea casutei corespunzatoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe Site. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

    • pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor si pentru a monitoriza traficul si a imbunatati experienta dumneavoastra oferita pe Site.

    Temei legal: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al LOG Creative SRL de a asigura functionarea corecta a Site-ului, precum si pentru a imbunatati permanent experienta vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin solutionarea diferitelor comentarii, intrebari sau reclamatii. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

    4. Durata pentru care va prelucram datele

    Aceasta Sectiune stabileste politicile si procedurile noastre de pastrare a datelor, care sunt concepute pentru a ajuta la asigurarea respectarii obligatiilor noastre legale cu privire la pastrarea si stergerea informatiilor personale.

    Ca principiu, LOG Creative SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.

    In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina LOG Creative SRL (de exemplu, in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).

    In situatia in care sunteti client si va exercitati optiunea de stergere a contului de utilizator, prin apasarea butonului „Stergere cont” din sectiunea contul meu, LOG Creative SRL va interpreta aceasta actiune ca optiune a dumneavoastra de a va dezabona de la primirea de comunicari comerciale prin care va tinem la curent despre produsele si serviciile oferite prin intermediul site-ului. In acest sens, daca alegeti sa va stergeti contul de utilizator, nu va vom mai trimite e-mailuri si/sau sms-uri de acest gen. Totusi, dorim sa va informăa ca stergerea contului nu va avea ca efect automat stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal aceasta tinand si de alte aspecte prevazute de lege ( ex. Documente justificative financiar – contabile) .

    In cazul in care doriti sa nu va mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau daca doriti stergerea datelor, va puteti exercita drepturile detaliate la punctul VII de mai jos. In cazul in care solicitati stergerea contului, insa pe acel cont exista cel putin o comanda activa, cererea de stergere a contului va putea fi inregistrata numai dupa livrarea produselor si finalizarea ultimei comenzi active.

    Daca va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing, LOG Creative SRL va inceta prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop, fara insa a afecta prelucrarile desfasurate de LOG Creative SRL pe baza consimtamantului exprimat de catre dumneavoastra inainte de retragerea acestuia.

    Daca un cont creat pe site-ul nostru este inactiv si nu a efectuat comenzi acesta va fi sters in mod automat dupa o perioada de 5 ani de la ultima autentificare in cont.

    În pofida celorlalte dispozitii din aceasta Sectiune G, vom pastra documente (inclusiv documente electronice) care contin date cu caracter personal:

    1. in masura in care ni se solicita acest lucru prin lege;
    2. daca consideram ca documentele pot fi relevante pentru orice procedura legala in derulare sau viitoare; si
    3. pentru a stabili, exercita sau apara drepturile noastre legale (inclusiv furnizarea de informatii catre terti in scopul prevenirii fraudelor si reducerea riscului de credit);

    5. Dezvaluirea datelor cu caracter personal

    Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, LOG Creative SRL poate dezvalui datele dumneavoastra catre parteneri, catre terte persoane sau entitati care sprijina LOG Creative SRL in desfasurarea activitatii prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori catre autoritatile publice centrale/locale, dar si catre angajatii, ofiterii, asiguratorii, consilierii profesionisti, agentii, furnizorii sau subcontractantii nostri, in urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate mai jos:

    • pentru administrarea Site-ului;
    • in situatiile in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati persoanelor vizate, obtinute ca urmare a participarii lor la diverse campanii promotionale organizate de catre LOG Creative SRL prin intermediul Site-ului;
    • pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea Site-ului si a serviciilor derulate prin intermediul lui;
    • pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de sigurana si autentificarea utilizatorilor;
    • pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing, in conditiile si limitele prevazute de lege;
    • atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege etc.
    • in legatura cu orice procedura legala potentiala sau in curs;
    • pentru a stabili, exercita sau apara drepturile noastre legale (inclusiv furnizarea de informatii catre terti in scopul prevenirii fraudelor si reducerea riscului de credit);
    • catre cumparatorul oricarei afaceri prezente si viitoare din portofoliu LOG Creative SRL.

    Cu exceptia situatiilor prevazute in aceasta politica, nu vom furniza informatiile dvs. personale catre terti.

    6. Transferul datelor cu caracter personal

    Datele cu caracter personal furnizate catre LOG Creative SRL pot fi transferate in afara Romaniei, catre state din Uniunea Europeana, catre state care au instituite legi de protectie a datelor personale echivalente cu cele in vigoare in Spatiul Economic European sau catre state ce nu au astfel de politici de confidentialitate, dar firmele partenere au implementate si respecta politici de confidentialitate conform GDPR.

    7. Drepturile de care beneficiati

    In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:

    • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre LOG Creative SRL, conform celor descrise in prezentul document;
    • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obtine confirmarea din partea LOG Creative SRL cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
    • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre LOG Creative SRL a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum si completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate.
    • dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive:
      • acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
      • in cazul in care este retras consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
      • in cazul in care persoana vizata se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze;
      • in cazul in care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
      • in cazul in care datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale;
      • datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta caruia se afla operatorul.

    Este posibil ca, in urma solicitarii de stergere a datelor, LOG Creative SRL sa va anonimizeze aceste date ( lipsindu-le astfel de caracterul personal ) si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice;

    • dreptul la restrictionarea prelucrarii in masura in care :
      • persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada care ne permite verificarea corectitudinii datelor;
      • prelucrarea este ilegala, iar persoana vizata se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;
      • operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana vizata i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; sau o persoana vizata s-a opus prelucrarii (altele decat cele de marketing direct), pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate.

    • dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si (ii) dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre LOG Creative SRL catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;
    • dreptul la opozitie – in ceea ce priveste activitatile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos;
      • in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care se afla persoana vizata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al LOG Creative SRL sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care LOG Creative SRL poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
      • in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.
    • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;
    • dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.

    8. Securitatea informatiilor dvs. personale

    Vom lua masuri de precautie tehnice si organizationale rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea necorespunzatoare sau modificarea informatiilor dvs. personale.

    Vom stoca toate informatiile personale pe care le oferiti pe serverele noastre securizate (protejate prin parola si firewall).

    Toate tranzactiile financiare electronice incheiate prin intermediul website-ului nostru vor fi protejate de tehnologia de criptare.

    Ati luat la cunostita faptul ca transmiterea informatiilor pe internet este in mod obisnuit nesigură si nu putem garanta securitatea datelor trimise pe internet.

    Sunteti responsabil(a) pentru pastrarea confidentialitatii parolei pe care o utilizati pentru accesarea website-ului nostru; nu va vom solicita niciodata parola (cu exceptia momentului cand va conectati pe website-ul nostru).

    9. Modificari

    Ne rezervam dreptul de a actualiza aceasta politica din cand in cand publicand o versiune noua pe website-ul nostru. Trebuie sa verificati ocazional aceasta pagina pentru a va asigura ca intelegeti orice modificare adusa acestei politici. Va putem anunta despre modificarile aduse acestei politici prin e-mail sau prin sistemul de mesagerie privata de pe site-ul nostru de catre reprezentantii LOG Creative SRL.

    10.Site-uri terte

    LOG Creative SRL prin site-ul nostru include hyperlink-uri catre si detalii despre site-uri terte. Nu detinem niciun control si nu ne facem responsabili pentru politicile si practicile de confidentialitate ale tertilor.

    11. Actualizarea informatiilor

    Va rugam sa ne anuntati daca informatiile personale pe care le detinem despre dvs. trebuie sa fie corectate sau actualizate.

    Aceasta pagina de Internet foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa accesati urmatorul link: politica-privind-cookie-urile

    Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: contact@gablonturihandmade.ro.

    13. Alte Informatii Utile

    Politica de Confidentialitate actualizata ultima oara azi: 11.10.2020