Intrebari si Raspunsuri Frecvente

Cat costa transportul?

Prin Firma de Curerat Rapid agreata de noi, Costul transportului este de 14 lei oriunde pe teritoriul Romaniei pentru comenzile de pana în 300 lei; transportul este gratuit pentru toate comenzile care depășesc suma de 300 lei.
Prin Livrarea cu Curierii nostri ( optiune disponibila doar in anumite localitati), pretul este de 10 lei.
Prin Ridicarea din magazin ( optiune disponibila doar in anumite localitati), ridicarea produselor este gratuita

Cat dureaza livrarea produselor

La Gablonturi Handmade Boutique lucram doar cu firme de curierat rapid pentru ca produsele comandate sa ajunga la tine în cel mai scurt timp. In majoritatea cazurilor coletul este livrat în 1-3 zile lucratoare de la plasarea comenzii – cu toate acestea, te rugam sa ai în vedere faptul ca acest timp de tranzit poate urca până la 4-5 zile lucrătoare pentru unele localităti.
Te rugăm sa tii cont de faptul ca pentru produse personalizate se mai adauga încă 1-2 zile lucratoare pentru executarea customizării.

Primesc Factura?

Desigur, factura ta va fi transmisă format electronic la adresa de email pe care ai introdus pe parcursul plasării comenzii, sau impreuna cu coletul daca adresa de facturare este aceiasi cu adresa de livrare

Cum pot returna un produs?

Poti returna un produs cumpărat fara nici un motiv anume în limita a 14 zile de la primirea coletului. Pentru a initia un retur, te rugam sa accesezi pagina: Retur Comenzi. De aici te vom îndruma noi cu restul procesului.