Introducere

Serviciul „de retur a comenzilor” sau de renuntare este valabil atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice ce au achizitionat produse de la GablonturiHandmade.ro

Cumparatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:

Coletele prezinta deteriorari severe;

Produsele au fost livrate / facturate gresit. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat. Cumparatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de client.

Produsele prezinta defecte de fabricatie;

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris Vanzatorului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. De asemenea, in conformitate cu art. 7 alin. 1 din O.G. 130/2000, Cumparatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in scris, in termen de 14 zile de la data primirii produsului/produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Cumparatorului.

Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original, cu factura atasata, sa nu prezinte urme de uzura fizica sau deteriorare.

Produsele personalizate nu pot fi returnate. Vă rugam sa aveti in vedere ca aceste produse sunt create dupa configuratiile specificate de dumneavoastra, deci nu pot fi schimbate sau returnate.

Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, Cumparatorul va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Cumparator. In cazul in care produsele a caror returnare se solicita prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

In cazul exercitarii dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face prin virament bancar in contul indicat de Cumparator in cel mult 14 de zile de la primirea produsului returnat.

PROCEDURA DE RETURNARE A PRODUSULUI

– Solicitarea returnarii produselor sa se faca in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului (Formular de retur) ;
– Produsul / produsele trebuie returnate in aceeasi stare in care au fost livrate ( rugam sa trimiteti produsul in ambalajul original cu toate accesoriile primite);
– Produsele achizitionate sub forma de pachete speciale sau care beneficiaza de alte produse cadou nu se pot returna individual ci tot sub forma de pachet sau impreuna cu produsul cadou;
– In cazul in care achizitia generaza un cupon cadou, si acesta a fost folosit, returnarea contravalorii produselor va fi efectuata cu scaderea valorii cuponului;
– In termen de maxim 30 zile lucratoare de la primirea coletului in depozitul nostru va vom rambursa suma reprezentand valoarea produselor returnate de dumneavoastra in contul specificat, ( returnarea banilor se va efectua doar prin transfer bancar);

Daca motivele de retur a produsului / produselor din motive ce se datoreaza furnizorului ( erori de ambalare, productie sau livrare), costurile generate de retur vor fi suportate de furnizor, respectiv gablonturihandmade.ro

Daca se doreste returnarea produsului / produselor din motive personale, altele decat cele ce pot fi imputate legal furnizorului ( gablonturihandmade.ro ), toate costurile de retur urmeaza sa fie suportate de solicitant.

Returnarea / Restituirea banilor:

Restituirea contravalorii produselor returnate se va face in maxim 30 zile de la data primirii coletului, prin virament bancar intr-un cont bancar precizat de client, prin Mandat postal sau alta forma agreata de comun acord.

Daca la momentul comenzii si livrarii produselor clientul a beneficiat de transport gratuit, valoarea acestuia, se va retine din suma ce trebuie restituita clientului. Comisioanele bancare, generate de plata intr-un cont bancar, vor fi suportate de client.

Litigii si rezolvarea acestora

Formular de retur a produselor handmade

Completati cu atentie formularul de retragere / retur a produsului / produselor, disponibil de mai jos, in cel mai scurt timp un operator va va contacta pentru a stabili detaliile cu privire la returul comenzi

Către, SC LOG Creative SRL/strong> ( Gablonturi Handmade ) Vă informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din comanda nr. (vezi comenzile /tale aici)

Numarul de comanda se afla trecut in factura proforma trimisa pe adresa dvs de amail in momentul plasarii comenzii

Denumirea produselor pentru care vrei sa faci retur:
CAPTCHA image

Atentie! Produsele returnate vor fi acceptate doar daca sunt in ambalajele originale si intacte.

Daca motivele de retur se datoreaza furnizorului (erori de ambalare, producere sau livrare), costurile generate de retur vor fi suportate de furnizor ( Gablonturi Handmade Boutique ).

Daca motivele sunt ori care altele decat cele enumerate mai sus, costurile generate de retur vor fi suportate de client.

Produsele returnate trebuie sa aiba ambalajele originale si intacte pentru a se putea stabili cu exactitate eroarea produsa si invocata la retur.