Plasarea Comenzilor

CONFIRMARE COMANDA

In cazul in care consideram ca datele sunt reale si corecte, in cel mai scurt timp de la trimiterea comenzii, veti fi contactat pentru confirmarea acesteia. Comenzile se onoreaza in ordinea primirii lor.

Ne rezervam dreptul de a nu opera comenzile care consideram ca au datele incomplete ( Nu au fost acceptati termenii si conditiile de utilizare a prezentului site, nu au fost acceptate conditiile cu privire la utilizarea datelor cu caracter personal, conform GDPR, nu au fost completate adresa de livrare sau adresa de facturare…). sau daca posibilul client nu a confirmat comanda. Coletele se trimit doar dupa ce operatorii nostri confirma existenta tuturor produselor in stoc si doar dupa ce clientul confirma corectitudinea informatiilor despre adresa de livrare.

Eventualele modificari la comanda plasata online se fac in urma discutiei telefonice sau prin emai.

COMANDA TELEFONIC

Consultantii si operatorii nostri va stau la dispozitie de luni pana vineri intre orele 08:00 – 16:00. Pentru comenzi telefonice sunati la numerele afisate pe site, insa pentru o procesare corecta si mai rapida a datelor, recomandarea noastra este sa plasati comenzile online.

PROGRAM DE LUCRU

Magazinul online functioneaza in regim non-stop, plasarea comenzilor online nefiind sub nici o forma conditionata de orarul atelierului. Operarea comenzilor se face in intervalul de lucru al operatorilor nostri, respectiv de luni pana vineri intre orele 08:00 – 16:00 in ordinea sosirii comenzilor si in limita stocului disponibil.

OPERAREA COMENZILOR IN WEEK-END

Comenzile primite vineri dupa ora 16:00, sambata sau duminica vor fi operate incepând cu următoarea zi de luni, ora 10:00, in ordinea primirii acestora.

Citeste si: